WinMagazin

Előrelépés a HERE Drive(+) és HERE Transit alkalmazások terén

A HERE, a Nokia üzletága, bejelentette: a HERE Drive+ alkalmazás hamarosan minden Windows Phone 8 operációs rendszert futtató okostelefonon elérhető lesz. Ez a lépés lehetővé teszi, hogy a HERE Drive+ alkalmazás a Nokia Lumia készülékek felhasználóin túl mások számára is magabiztos és egyszerű navigációs élményt nyújtson. A HERE Drive+ applikáció elérést biztosít a világszínvonalú, hangvezérelt, lépésről lépésre történő globális navigációhoz és valódi offline térképekhez, valamint lehetővé teszi, hogy a felhasználók biztonságosan megérkezzenek úti céljukhoz akár adatkapcsolat használata nélkül.

Nokia-logo_220.jpg„Azzal, hogy világszinten elérhetővé tesszük a HERE Drive+ alkalmazást minden Windows Phone 8 operációs rendszert futtató készülékre, tovább erősítjük a HERE üzletágat és korábbi ígéretünknek megfelelően, a lehető legtöbb felhasználó számára biztosítjuk a HERE szolgáltatásokat. Minél többen használják helymeghatározó alkalmazásainkat, annál jobb lesz a szolgáltatás” – mondta Thom Brenner, a HERE Windows Phone applikációkért felelős alelnöke. „Ugyanakkor a mostani szoftver kiadás is bizonyítja elkötelezettségünket, hogy térképeinkkel tovább erősítjük a Windows Phone ökoszisztémát.”

“A HERE világszinten piacvezető a térkép, a navigációs- és a helymeghatározó szolgáltatások terén. Térképeit nagy számban használják GPS navigációs műholdak, valamint az autókba beépített navigációs megoldásokat kínáló, világszinten piacvezető gyártók egyaránt.” – mondta Tim Shepherd, a Canalys vezető elemzője. „A HERE Drive+ alkalmazás világszínvonalú navigációs képességekkel ruházza fel a Windows Phone 8 operációs rendszert azzal, hogy offline használat esetén is globális lefedettséget biztosít.. A HERE igen értékes és különleges élménnyel járul hozzá ehhez a platformhoz és a termékhez, amelyet kiszolgál.”

Frissítések a HERE Drive(+) és HERE Transit alkalmazásokra

A HERE Drive(+) és a HERE Transit új kiadásaival egy időben – amelyek hamarosan elérhetők lesznek a Windows Phone Áruházból – a navigációs alkalmazások szélesebb felhasználói kör számára is elérhetővé válnak. A HERE Drive(+) frissítés tovább fokozza a felhasználói élményt az innovatív My Commute funkciónak köszönhetően, amely megkönnyíti a mindennapi ingázást az otthon és a munkahely között. A My Commute rögzíti a napi vezetési szokásokat, és az aktuális forgalmi viszonyok figyelembevételével előre meghatározható, személyre szabott útvonaltervet javasol. A HERE Drive alkalmazáson belül pedig mostantól a navigációs licenc helyi lefedettségről globálisra frissíthető.

A legutóbbi HERE Transit frissítés tovább egyszerűsíti a tömegközlekedést, és kihasználja a korszerűség élményét kínáló, panoráma nézettel rendelkező Windows Phone interfészt.

Az új dizájn egyszerűbbé teszi a felhasználók számára az útvonaltervezést és hozzáférést biztosít a korábbi és kedvenc úti célokhoz éppúgy, mint a közeli közlekedési csomópontokhoz. A HERE Transit alkalmazás a nem a Nokia által gyártott Windows Phone 8 operációs rendszert futtató okostelefonokra is elérhető lesz a kiválasztott piacokon. A Nokia Conversations oldalain további információ található a HERE alkalmazások frissítéséről.

Díjszabás és elérhetőség

A HERE Drive alkalmazás (helyi navigációs licenccel) Nokia Lumia okostelefonokra: Világszerte ingyenesen elérhető a Windows Phone Áruházban a Nokia Lumia 720, 520 és 521 készülékekre. Az alkalmazás frissíthető a globális navigációs licenccel, melynek ára 15,49 euró*

A HERE Drive alkalmazás más, Windows Phone 8 operációs rendszert futtató okostelefonokra: Ingyenesen letölthető a Windows Phone Áruházból Kanada, Franciaország, Németország, Olaszország, Mexikó, Spanyolország, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok területén. Az alkalmazás frissíthető a globális navigációs licenccel, melynek ára 15,49 euró*.

A HERE Drive+ alkalmazás (globális navigációs licenccel) Nokia Lumia okostelefonokra: Világszerte ingyenesen letölthető a Windows Phone Áruházból Nokia Lumia 928, 925, 920, 822, 820, 810 és 620 készülékekre.

A HERE Drive+ alkalmazás más, Windows Phone 8 operációs rendszert futtató okostelefonokra: Világszerte elérhető a Windows Phone Áruházban, ára 34,99* euró.

A HERE Transit alkalmazás Nokia Lumia okostelefonokra: Világszerte ingyenesen elérhető a Windows Phone Áruházban Windows Phone 8 operációs rendszert futtató Nokia Lumia okostelefonokra.

A HERE Transit alkalmazás más, Windows Phone 8 operációs rendszert futtató okostelefonokra: Ingyenesen letölthető a Windows Phone Áruházból Kanada, Franciaország, Németország, Olaszország, Mexikó, Spanyolország, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok területén. Továbbá, 1,99* euróért elérhető a Windows Phone Áruházban Ausztrália, Kína, Dánia, Finnország, Magyarország, Hollandia, Új-Zéland, Norvégia, Oroszország és az Egyesült Arab Emirátusok területén.

A HERE-ről

A HERE, a Nokia üzletága, elsőként kínál helymeghatározási felhőszolgáltatást. Ezzel a felhasználók számára a világ egyik legjobb térkép és helymeghatározási élményét biztosítja számos képernyőn és operációs rendszeren, melyek a HERE márkanév alatt egyesülnek. További információért látogasson el a http://blog.here.com oldalra.

Forrás: Nokia sajtóközlemény


*A különböző pénznemekben meghatározott árakról tájékozódjon a helyi Windows Phone Áruházban.

A bejegyzés trackback címe:

https://winmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr455399805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ti írtátok

Címkék

1020 (18) 1520 (12) 920 (40) akció (12) alkalmazás (200) android (12) apple (16) áruház (16) ativ (13) beharangozó (88) bemutató (47) bing (12) fejlesztés (33) felmérés (17) frissítés (32) google (17) határmesgyék (12) hírek (20) homebrew (14) htc (22) ismertető (16) játék (36) képgaléria (18) készülék (146) kiállítás (11) kiegészítő (11) lányok az ablakban (18) lumia (149) microsoft (302) microsoft news (44) napiapp (14) neowin (17) nokia (198) office (22) paul thurrott (30) pletyka (50) reklám (31) sajtóközlemény (56) samsung (36) skydrive (14) skype (10) store (14) surface (33) szavazás (13) szivárogtatás (14) tablet (52) telefon (93) teszt (51) the verge (47) tippek és trükkök (11) update (18) vélemény (25) videó (126) windows (116) windows 8 (146) windows 8.1 (43) windows phone (402) windows phone 8 (19) wmpoweruser (110) wp7 (69) wp7.8 (65) wp8 (319) wp8.1 (63) wpcentral (127) xbox (47) xbox live (17) xbox one (21) zdnet (17) Címkefelhő

Twitter

NapiApp

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása