WinMagazin

A Nokia két új modellel gazdagította Asha készülékcsaládját, melyek a nagyszerű internetezés élményét kínálják elérhető áron. A Nokia Asha 205 és az Asha 206 készülékek elérhetők dual SIM-es kivitelben is, valamint újdonságokkal szolgálnak a közösségi oldalak elérése és a tartalommegosztás terén is. Az új készülékek ötvözik a Nokia mobiltelefonok világszínvonalú formáját és az akkumulátor hosszú élettartamát.

Slam – azonnali tartalommegosztás

A Nokia Asha 205 és Asha 206 készülékek az elsők, melyek a különleges Slam szolgáltatással is rendelkeznek. A Slam lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy multimédia tartalmaikat, így fotókat és videókat osszanak meg a közelben lévő barátaikkal szinte azonnal. A Slam a legtöbb Bluetooth-os mobiltelefonnal működik, akár a készülékek párosítása nélkül is, és a fogadó fél készülékének nem is kell futtatnia a Slam szolgáltatást[1]. A Slam segítségével csupán néhány kattintással a felhasználók gyorsabban oszthatják meg tartalmaikat, mintha csak Bluetooth-on küldenék azokat, és a Slam még adatforgalmat sem generál.

„A legújabb Nokia készülékek a közösségi oldalak rajongói számára kínálnak új lehetőséget az önkifejezésre a dizájnnak, a színvilágnak valamint az olyan új szolgáltatásoknak köszönhetően, mint a Slam – mondta Timo Toikkanen, a Nokia Mobile Phones ügyvezető alelnöke. – Mindkét készülék a Nokiától elvárt és megszokott minőséggel és felelősséggel készült, valamint olyan okosabb internetes felhasználói élményt nyújtanak, amely a gazdaságosabb használatot is segíti”.

Nokia Asha 205: a legújabb közösségi élményt biztosító készülék

A szemrevaló Nokia Asha 205 készülék kellemes tapintású QWERTY billentyűzettel rendelkezik. A telefonon egy dedikált Facebook gyorsgomb is található, amelynek köszönhetően a készülék tökéletes választás lehet az olyan közösségi emberek számára, akik a lehető leggyorsabban szeretnék elérni Facebook profiljukat. Az eBuddy Chat, a Twitter vagy például a Gmail fiókhoz való egyszerű hozzáférés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy néhány kattintással elérjék közösségi hálózataikat.

A Nokia Asha 205 készülék főbb jellemzői:

  • Kijelzőn megjelenő eBuddy értesítések
  • Ingyenes Nokia Life+ alkalmazás Life Skills és Live Healthy szolgáltatásokkal
  • Teljes mobil szórakoztató csomag: 40 ingyenesen letölthető EA játékkal és több tízezer, a Nokia Áruházból letölthető alkalmazással
  • Dual SIM-es változat a Nokia különleges EasySwap technológiájával, mely lehetővé teszi a készüléktulajdonosok számára, hogy a telefon kikapcsolása nélkül váltsanak az egyik SIM-kártyáról a másikra
  • Hosszú készenléti idő: akár 37 nap az egy és akár 25 nap a dual SIM-es készülék esetében 

A Nokia Asha 205 ciánkék, magenta és narancssárga színekben lesz elérhető. A készülék kiskereskedelmi ára körülbelül 62 dollár lesz adók és támogatások nélkül, és várhatóan 2012 negyedik negyedévétől lesz kapható.

Nokia Asha 206: bevezet a mobilinternet lenyűgöző világába

A Nokia Asha 206 klasszikus billentyűzettel és 2.4”-os kijelzővel rendelkezik, amely bőséges felületet biztosít internetezéshez, mobil játékhoz vagy a barátokkal való kapcsolattartáshoz. A felhasználók a kezdőképernyőről gyorsan hozzáférhetnek Twitter és Facebook fiókjukhoz. Az élénk színekben – ciánkék, magenta és citromsárga – elérhető Nokia Asha 206 ideális választás azok számára, akik hozzászoktak és szeretik a könnyen kezelhető, gyönyörű dizájnnal és a mobilinternet minden előnyével rendelkező készülékeket.

A Nokia Asha 206 készülék főbb jellemzői:

  • Facebook-megosztásra optimalizált képszerkesztési technológia 1,3 megapixeles kamerával
  • Közösségi, szórakoztató csomag: eBuddy Chat, WhatsApp[2] alkalmazások és 10 ingyenes, ajándék tartalom
  • Dual SIM-es változat a Nokia különleges EasySwap technológiájával, mely lehetővé teszi a készüléktulajdonosok számára, hogy a telefon kikapcsolása nélkül váltsanak az egyik SIM-kártyáról a másikra
  • Hosszú készenléti idő: akár 47 nap az egy és akár 28 nap dual SIM-es készülékek esetében

A Nokia Asha 206 kiskereskedelmi ára körülbelül 62 dollár lesz adók és támogatások nélkül, és várhatóan 2012 negyedik negyedévétől lehet majd megvásárolni.

Az új készülékek kihasználják a Nokia Xpress Böngésző, a Nokia felhőalapú webböngészőjének minden előnyét. A hagyományos böngészőkhöz képest a Nokia Xpress Böngésző akár 90 százalékkal hatékonyabb mobilböngészést és a számos webes alkalmazásokhoz gyorsabb hozzáférést biztosít. A Nokia két új telefonja a Nokia Közelben alkalmazással segíti a készüléktulajdonosokat az érdeklődési körüknek megfelelő helyek, például a közelben lévő éttermek, bevásárlóközpontok és bankautomaták megtalálásában.

A cikk ugyan nem a Windows Phone témájához tartozik, ám a hivatalos sajtóközleményt a Nokia küldte számunkra jó kapcsolatunk révén, és ez számunkra is fontos, így az oldalon megjelent a cikk. Butatelefon mániásoknak pedig nem is olyan rosszak a készülékek ;)

 Forrás, képek, videó: Nokia

Képek:

   
   
   

 

Rusznyák Dániel

A bejegyzés trackback címe:

https://winmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr454936499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ti írtátok

Címkék

1020 (18) 1520 (12) 920 (40) akció (12) alkalmazás (200) android (12) apple (16) áruház (16) ativ (13) beharangozó (88) bemutató (47) bing (12) fejlesztés (33) felmérés (17) frissítés (32) google (17) határmesgyék (12) hírek (20) homebrew (14) htc (22) ismertető (16) játék (36) képgaléria (18) készülék (146) kiállítás (11) kiegészítő (11) lányok az ablakban (18) lumia (149) microsoft (302) microsoft news (44) napiapp (14) neowin (17) nokia (198) office (22) paul thurrott (30) pletyka (50) reklám (31) sajtóközlemény (56) samsung (36) skydrive (14) skype (10) store (14) surface (33) szavazás (13) szivárogtatás (14) tablet (52) telefon (93) teszt (51) the verge (47) tippek és trükkök (11) update (18) vélemény (25) videó (126) windows (116) windows 8 (146) windows 8.1 (43) windows phone (402) windows phone 8 (19) wmpoweruser (110) wp7 (69) wp7.8 (65) wp8 (319) wp8.1 (63) wpcentral (127) xbox (47) xbox live (17) xbox one (21) zdnet (17) Címkefelhő

Twitter

NapiApp

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása