WinMagazin

2012-10-23 14:00 swGuru Szólj hozzá!

A mai napra 2 alkalmazást szántam, ezek közül az egyik eléggé magábafoglalja a homebrew szcéna termékeit, így előrevetíti mikről is fogok bemutatót írni.

WPH Tweaks

Az app nevéből is követheztethetünk, hogy ez az alkalmazás tweakeket tartalmaz. A tweakek lényege, hogy a registry beállításokat módosítja. Ez az alkalmazás az egyik legbővebb tweak gyűjtemény. Az alkalmazás felülete egyszerű, és könnyen értelmezhető bárkinek. A tweakek kategóriákra vannak osztva, melyeket be is mutatok:

  1. Az első kategória, a Useful Toggles. Nem tudom mi a pontos magyar megfelelője, de a lényege, hogy ezek a hasznos tweakek. Ezen belül 2 funkció van:
    • Access Media While Syncing: szinkronizálás közben is megnézhetjük képeinket, vagy zenéinket.
    • Fake Xbox 'Gold': Lehetőségünk nyílik üzenetet írni más játékosoknak a Games Hub-on belül.
  2. A második kategória a System Settings, azt hiszem ezt nem kell magyarázni.
    • Hide Clock: Elrejti az órát.
    • Dehydration Hack: Az alkalmazásokat a memóriában tárolja, így alkalmazásváltáskor gyorsabban újraindulnak.
    • 32bit color: A 16bit-es megjelenítést 32bit-esre váltja.
    • 'Never' timeout option: A beállításokhoz bekerül a Never, azaz Soha képernyőkikapcsolási idő.
    • Soft shutter button: A fényképezőnél megjelenik egy virtuális exponáló gomb.
    • Disable Start Menu Letters: Sokaknak nem tetszik, hogy adott számú alkalmazás telepítése után kezdőbetűkre osztja a rendszer a programokat, ezzel a tweakkel lehetőségünk van kikapcsolni.
    • Max Task Switcher Apps: Beállíthatjuk hány alkalmazást tároljon az alkalmazásváltó, ez lehet 3, 5, 8, 15, vagy korlátlan.
    • Play Video sound over BlueTooth: Bluetooth Headseten keresztül játsza le a videó hangját, természetesen ha van csatlakoztatva.
    • Zune region en-US: Átállítja a Zune régiót Amerikaira. (Nekem nem működik rendesen, visszállítja magától magyarra)
    • Enable SmartDJ: Engedélyezi a SmartDJ-t.
  3. A harmadik kategória a Customizations.
    • Voice: Itt a hangvezérlés hangját állíthatjuk, de ugye ez sajnos magyar régióban nem érhető el.
    • Volume Control: A hangerő skáláját állíthatjuk át az alapértelmezett 0-30-ról, pl 0-10, 0-20-ra.
    • Replace 3G+ with 4G: A 3G+ ikon helyett 4G ikon jelenik meg, természetesen semmit nem befolyásol.
    • Satic IP: Statikus IP, de ez csak Tango alatt működik.
    • Export contacts to SIM: Ez szintén csak Tango alatt működik, a kapcsolatokat átmásolja a SIM kártyánkra.
  4. A negyedik kategória a Pranks, azaz a haszontalan dolgok.
    • Wireless charge: Vezeték nélküli töltés imitáció, azaz úgy tűnik mintha töltene a készülék.
    • AC Power: Szintén töltés.
    • 5G: A 3G+ helyett 5G-t jelez a készülék.

Ezeken kívűl az alkalmazás tartalmaz még egy Tools részt is, amelyben hozzádhatjuk a Google-t az alapértelmezett keresőkhöz, megnyithatjuk az OEM Marketeket, azaz bármely gyártó piacteréről tölthetünk le, engedélyezhetjük vagy letilthatjuk az update-ket, illetve engedélyezhetjük vagy tilthatjuk a szolgáltató logóját a telefon indításkor.

Ez egy meglehetősen sokrétű alkalmazás, sok lehetőségünk van testreszabni a készüléket vele. Mindenkinek ajánlom, egy próbát biztosan megér.

Az alkalmazés letöltése: http://goo.gl/4oskm

Videó az alkalmazásról a cikk alján. 

Bazaar For Windows Phone

Ez egy alternatív piactér Windows Phone-okra, erre az alkalmazásra céloztam a bevezetőben. Ide kerülnek feltöltésre a homebrew appok, köztük azok is, melyeket bemutattam, így sokkal egyszerűbb a letöltésük. Kinézetre hasonlít a Windows Phone piacteréhez, így bárki könnyen tudja kezelni. Elolvashatjuk a leírásukat, nézhetünk képeket róluk, értékelhetjük őket, illetve írhatunk megjegyzést is az értékeléshez, ugyanúgy mint a Windows Phone piacterén. A frissítéseket is mutatja Live Tile-on. Nem csak mobilos, hanem PC-s verziója is van az alkalmazásnak, ugyanúgy mint ahogy Zune-on keresztül is tölthetünk le alkalmazásokat. Ha valakit jobban érdekelnek a homebrew alkalmazások, a Bazaar segítségével kedvére böngészhet közöttük.

Az alkalmazás hivatalos oldala: http://wp-bazaar.com/Bazaar/Default.aspx

Képek:


   
   
   
   
   
   

 

Tóth Péter


A bejegyzés trackback címe:

https://winmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr514936416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ti írtátok

Címkék

1020 (18) 1520 (12) 920 (40) akció (12) alkalmazás (200) android (12) apple (16) áruház (16) ativ (13) beharangozó (88) bemutató (47) bing (12) fejlesztés (33) felmérés (17) frissítés (32) google (17) határmesgyék (12) hírek (20) homebrew (14) htc (22) ismertető (16) játék (36) képgaléria (18) készülék (146) kiállítás (11) kiegészítő (11) lányok az ablakban (18) lumia (149) microsoft (302) microsoft news (44) napiapp (14) neowin (17) nokia (198) office (22) paul thurrott (30) pletyka (50) reklám (31) sajtóközlemény (56) samsung (36) skydrive (14) skype (10) store (14) surface (33) szavazás (13) szivárogtatás (14) tablet (52) telefon (93) teszt (51) the verge (47) tippek és trükkök (11) update (18) vélemény (25) videó (126) windows (116) windows 8 (146) windows 8.1 (43) windows phone (402) windows phone 8 (19) wmpoweruser (110) wp7 (69) wp7.8 (65) wp8 (319) wp8.1 (63) wpcentral (127) xbox (47) xbox live (17) xbox one (21) zdnet (17) Címkefelhő

Twitter

NapiApp

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása