WinMagazin

2011-10-27 10:28 swGuru Szólj hozzá!

A jacsomedia - kreatív vizuális megoldások - több mint 5 éves fennállása óta számos területen mutatta meg, hogy a multimédiás piacon szerzett tapasztalatait, a kreatív tervezői munkát és a professzionális programozást ötvözve kisvállalkozásként megállja a helyét napjaink elektronikus médiapiacán. Főbb tevékenységeik (weboldalkészítés, e-learning fejlesztés, kreatív tervezés, játékfejlesztés, prezentációkészítés, standaktivitás) mellett idén megvetették lábukat az iOS fejlesztések (iPhone és iPad applikációk) területén. Kérdéseinkre Szabó Lehel ügyvezető és Jacsó Péter Tivadar produkciós igazgató feleltek.

NapiApp: Milyen típusú vállalkozás jacsomedia?

JPT: A jacsomedia Kft. egy multimédia-fejlesztő stúdió és egy kreatív ügynökség egyben. Több, mint 10 éve dolgozunk a szakmában, 5 éve alapítottuk a céget és azóta megközelítőleg 2500 projektet valósítottunk meg. Csapatunk folyamatosan fejlődött és egészült ki különböző tudású szakemberekkel. Két fő irányvonalunk az elektronikus média és a nyomtatott kommunikáció. Elsősorban projekt alapú feladatokat valósítunk meg megrendelésre, de fejlesztettünk már saját e-learning rendszert vagy iPhone alkalmazást is.
 
NapiApp: Milyen cégfilozófia segít sikereitekben?
 
SZL: Tevékenységünk célja, hogy ügyfeleink részére olyan megoldásokat kínáljunk, melyek megkülönböztetik megbízóinkat versenytársaiktól, pozitívan hatva célcsoportjaikra. Munkánkat a szakértelem, az eredmény centrikusság és a hosszú távú együttműködésre való törekvés jellemzi. Nagy hangsúlyt fektetünk a fejlődésre, a technológiai innovációra, a belső képzésre. Hiszünk abban, hogy a befektetett munka megtérül.  
 
NapiApp: Milyen jellegű projektekben vesztek részt?
 
JPT: Elektronikus vonalon a legfőbb csapás a weboldalkészítés, az e-learning és játékfejlesztés, valamint különböző multimédiás anyagok fejlesztése. Nyomtatott kommunikációs vonalon az arculattervezés, az akcidens nyomtatványok (kisarculat, brossura, plakát, molinó, rollup, szóróanyag, stb.) tervezése, nyomdai előkészítése és gyártása. Idén pedig beléptünk az okostelefonok és a táblagépek tartalomfejlesztésének piacára is, elsősorban iPhone és iPad alkalmazásfejlesztéssel.
 
NapiApp: Kik az ügyfeleitek és miért választanak titeket?
 
SZL: Partnereink között tudhatunk számos neves ügynökséget és multinacionális vállalatot, de dolgozunk kisebb cégeknek és magánszemélynek is. Több mint tízéves ügyfélkapcsolati múlttal a hátunk mögött kialakítottuk a személyes kapcsolatot megbízóinkkal, akik számíthatnak a tőlünk megszokott minőségre, és rugalmasságra. Fontosnak tartjuk a folyamatos kommunikációt ügyfeleinkkel, mivel a munkáink 95%-ban az ő elégedettségükre és ajánlásukra épül, és csak igen kis részt tesz ki az „utcáról beesett” munka. A kreatív ügynökségek képesek ránk támaszkodni, mivel produkciós stúdióként megvalósítjuk legvadabb elképzeléseiket is.
 
NapiApp: A jacsomedia csapata egy válság sújtotta időszakban nemcsak megállta helyét, de folyamatosan fejlődik, bővül és eléri az általa kitűzött célokat. Minek köszönhető ez?
 
JPT: Elsősorban a rugalmasságunknak, az innovációs készségünknek, és kiváló szakember gárdánknak. A válság például visszaesést eredményezett a nyomtatott kommunikációs vonalon, amelyre a válaszunk az elektronikus média üzletág megerősítése (web, social media, e-learning, applikáció fejlesztés) volt. Olyan termékeket fejlesztettünk ki, amelyek fajlagos költsége alacsonyabb, mégis több potenciális ügyfélhez juttathatunk el velük üzenetet. Mindig megtaláljuk a legújabb kommunikációs trendekben való érvényesülés módjait, és ezzel folyamatosan versenyhelyzetben tudunk maradni. Ügyfeleink pedig többnyire nyitottak az új megoldások irányában, még ha ehhez rávezetésre is van szükség.
 
NapiApp: Mi történik akkor, ha az ügyfelek marketing elképzelései kevésbé összeegyeztethetők a technikai, vagy anyagi lehetőségekkel
 
SZL: Mindenre van megoldás, mindez csupán megfelelő kommunikáció és kompromisszum kérdése. Igyekszünk mindenkinek testreszabott ajánlatot kínálni, mely megfelel mind anyagi lehetőségeinek, mind üzleti elképzeléseinek. Nem célunk minden munkát megnyerni, és mindenáron minden ügyfelelt megszerezni. Fontos azonban a minőségi munka, mely után mind az ügyfél, mind mi elégedetten szemlélhetjük az eredményt, ehhez azonban van egy szint, amit mindkét oldalról teljesíteni kell. 
 
NapiApp: Mit tart a cég a legnagyobb eredményének, mire vagytok a legbüszkébbek?
 
JPT: Legnagyobb eredményünknek a jelenlegi csapatunkat tartjuk. Nem volt könnyű, és sokáig tartott, de végre olyan emberekkel dolgozhatunk együtt, akik kiváló ismerői szakterületüknek, hisznek a munka becsületében, nyitottak az újdonságokra és folyamatos önképzéssel erősítik vállalkozásunkat. Emellett büszkék vagyunk a 2009-es eFestival-on e-learning kategóriában megszerzett 3. helyezésünkre, és a 2011-ban Kiváló Online Gyermektartalom díjjal jutalmazott weboldalunkra is. 
 
NapiApp: Milyen terveitek vannak jövőt illetően?
 
SZL: A fejlődés nem állhat meg. Továbbra is keressük az új lehetőségeket, az innovatív technológiai megoldásokat. Fontosnak tartjuk az iPhone és iPad alkalmazásfejlesztésben való továbblépést, az e-learning megoldásokat, de belekóstolunk az Android rendszerre történő fejlesztésbe is. Nem tudjuk, mit hoz a jövő, de résen leszünk, és meg fogunk felelni az adott kor kihívásainak és trendjeinek.
 
NapiApp: Hol érhetnek el titeket?
 

Képek:


   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

Rusznyák Gábor


A bejegyzés trackback címe:

https://winmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr834935726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ti írtátok

Címkék

1020 (18) 1520 (12) 920 (40) akció (12) alkalmazás (200) android (12) apple (16) áruház (16) ativ (13) beharangozó (88) bemutató (47) bing (12) fejlesztés (33) felmérés (17) frissítés (32) google (17) határmesgyék (12) hírek (20) homebrew (14) htc (22) ismertető (16) játék (36) képgaléria (18) készülék (146) kiállítás (11) kiegészítő (11) lányok az ablakban (18) lumia (149) microsoft (302) microsoft news (44) napiapp (14) neowin (17) nokia (198) office (22) paul thurrott (30) pletyka (50) reklám (31) sajtóközlemény (56) samsung (36) skydrive (14) skype (10) store (14) surface (33) szavazás (13) szivárogtatás (14) tablet (52) telefon (93) teszt (51) the verge (47) tippek és trükkök (11) update (18) vélemény (25) videó (126) windows (116) windows 8 (146) windows 8.1 (43) windows phone (402) windows phone 8 (19) wmpoweruser (110) wp7 (69) wp7.8 (65) wp8 (319) wp8.1 (63) wpcentral (127) xbox (47) xbox live (17) xbox one (21) zdnet (17) Címkefelhő

Twitter

NapiApp

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása