WinMagazin

A Windows Phone Áruház egyre bővülő kínálatában jelenleg több mint 190 000 ezer alkalmazás érhető el a Nokia Lumia készülékekre. A napokban még ingyenesen letölthető a magyar fejlesztésű SongArc, ami a Windows Phone Áruház zenei játékai között az Egyesült Államokban a Top ingyenes, az Új + trendi és a Legjobbak kategóriákban egyaránt az első helyet szerezte meg. Az autós szimulátorok rajongói az Asphalt sorozat legújabb tagjával ismerkedhetnek meg, és jó hírünk van azoknak is, akik a telefonjukon is szeretnének kedvenc Sim-ükkel foglalkozni. A várva várt Instagram applikáció béta verziójával pedig a Nokia Lumia felhasználók is teret adhatnak kreativitásuknak.

"Táncolj a hüvelykujjaddal!" - ez lehetne a hihetetlenül népszerű SongArc alkalmazás jelmondata. A magyar fejlesztésű játékban geometriai alakzatokat kell elkapni az éppen hallott zene ritmusában, ezáltal a játékosok úgy érzik, ők maguk is valamilyen képzeletbeli hangszeren játszanak. A játék sikerének titka, hogy a felhasználó a saját zenéivel is játszhat, valamint kottát készíthet a dalokhoz, amelyeket meg is oszthat a többi játékossal.

A Windows Phone 8 operációs rendszert futtató Nokia Lumia készülékekre (a Lumia 520 okostelefontól a Lumia 1520 készülékig) elérhetővé vált az Instagram, a legnépszerűbb közösségi fotós alkalmazás. A Filmtekercs mappából kiválasztott képet ízlés szerint, különböző filterek segítségével lehet módosítani, majd egy szempillantás alatt feltölteni az Instagramra vagy más közösségi oldalakra. A Windows Phone 8 operációs rendszert használók számára olyan funkciók lesznek elérhetők, mint az élő csempe, a zárolt képernyőn történő értesítések fogadása, valamint a "gyors folytatás", amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók az alkalmazást ott folytassák, ahol abbahagyták.

Szintén novemberben érkezett meg a Vine, kreatív videómegosztó alkalmazás a Windows Phone 8 operációs rendszert futtató Nokia Lumia okostelefonokra. A Nokia új képalkotási és videózási funkcióinak köszönhetően a Lumia tulajdonosok maguk is készíthetnek és oszthatnak meg videókat, böngészhetnek a világ minden tájáról feltöltött tartalmak között, valamint feliratkozhatnak kedvenc csatornáikra a Vine alkalmazás segítségével.

Az Asphalt sorozat legújabb tagja, az Asphalt 8: Airborne játék, amelyben a felhasználók 47 különböző, nagy teljesítményű sportkocsival vághatnak neki az őrült kanyarokkal teli pályáknak. A versenyzők immár ugratókkal is találkozhatnak, amelyekkel még izgalmasabb mutatványokat hajthatnak végre. Az új helyszínek mellett két további játékmód, az Infected és a Drift Gate is helyet kapott, valamint multiplayer módban is kipróbálhatják magukat a játékosok.

Vicces párbeszédeinek és játékmenetének köszönhetően a Disney Mobile és a LucasArts gondozásában megjelent Star Wars: Tiny Deathstar nem csak a sci-fi rajongók kedvence lesz. A játékban filmekből ismert karakterek és jelenetek elevenednek meg szerethető, pixeles formában, a felhasználó feladata pedig, hogy szintről-szintre segítse Darth Vadert a Halálcsillag építésében.

Az új, ingyenesen elérhető Adidas miCoach segít a mindennapi edzés megtervezésében, méri az eltelt időt, távolságot és az elégetett kalória mennyiségét is. Az alkalmazással könnyedén elemezhető a teljesítmény és a fejlődés, de még a cipőhasználat is. A miCoach integrálható a Nokia Music alkalmazással, ráadásul nem maradtak ki belőle a közösségi funkciók sem.

A töretlen népszerűségnek örvendő The Sims Freeplay továbbra is ingyenesen elérhető a Windows Phone 8 operációs rendszerű Nokia Lumia készülékekre. A játékban a felhasználóknak lehetőségük van megszervezni Sim-ük életét és karrierjét, megtervezhetik az otthonát, vendégeket hívhatnak, gondozhatják a kertjüket, süthetnek, gördeszkázhatnak, és még sok izgalmas tevékenységgel foglalhatják le kedvencüket. A teljesített küldetésekért Lifestyle Pontok járnak, amit különböző tárgyak vásárlására lehet fordítani.

Forrás: Nokia sajtóközlemény. Az alkalmazások a képecskékre kattintva letölthetők.

A bejegyzés trackback címe:

https://winmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr465666546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ti írtátok

Címkék

1020 (18) 1520 (12) 920 (40) akció (12) alkalmazás (200) android (12) apple (16) áruház (16) ativ (13) beharangozó (88) bemutató (47) bing (12) fejlesztés (33) felmérés (17) frissítés (32) google (17) határmesgyék (12) hírek (20) homebrew (14) htc (22) ismertető (16) játék (36) képgaléria (18) készülék (146) kiállítás (11) kiegészítő (11) lányok az ablakban (18) lumia (149) microsoft (302) microsoft news (44) napiapp (14) neowin (17) nokia (198) office (22) paul thurrott (30) pletyka (50) reklám (31) sajtóközlemény (56) samsung (36) skydrive (14) skype (10) store (14) surface (33) szavazás (13) szivárogtatás (14) tablet (52) telefon (93) teszt (51) the verge (47) tippek és trükkök (11) update (18) vélemény (25) videó (126) windows (116) windows 8 (146) windows 8.1 (43) windows phone (402) windows phone 8 (19) wmpoweruser (110) wp7 (69) wp7.8 (65) wp8 (319) wp8.1 (63) wpcentral (127) xbox (47) xbox live (17) xbox one (21) zdnet (17) Címkefelhő

Twitter

NapiApp

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása