WinMagazin

2012-07-21 10:00 swGuru Szólj hozzá!

"Táncolni nem egyszerű", gondolja sok ember miután lát egy profi táncost aki már születése óta ezt csinálja, és inkább úgy dönt, bele se kezd. De az új Dance Central 2 remek munkát végez abban, hogy megmozgassa az embert néhány nagyon jó szám segítségével. A többrétű nehézségi szintekkel, és mélyreható oktató funkcióval rendelkező játék az újonnan jővő játékosokat is tárt karokkal várja, miközben a nagyszerűen koreografált gyakorlatok és néhány rémisztően nehéz mozdulat még a profiknak is kihívást jelent. A Dance Central 2 ezen kívül egy csomó hasznos funkcióval bővült elődjéhez képest, köztük a 2 játékos móddal, mikor barátaiddal egyszerre tudtok eltáncolni egy számot, akár különböző nehézségi fokozatokon. Mégha nincs is éppen kivel táncolnod, az új "Crew Challange" biztosan le fogja kötni a figyelmed.

Ami ebben a játékban nagyon szórakoztató, hogy milyen egyszerű egyenesen a táncba ugrani, csak kiválasztasz egy számot, esetleg egy táncost, és már megy is a menet. Ha barátod véletlen lekéste volna a kezdést az se baj, bármikor beugorhat melléd, és a Kinect azonnal érzékeli, egyjátékos módból 2 játékos módra kapcsolva. Ami még meglepően sokat fejlődőtt, az a Kinect érzékelése, elődjéhez képest sokkal pontosabb, sokszor kimutatva minimális hibákat is, és ha valamit elrontottál a táncosod alatt piros fénnyel jelzi azt. Minden mozdulatért pontot kapsz, amit végül besorol egy 1-től 5-ig tartó skálába, és elég sok erőfeszítést kell belefektetni a táncolásba egy jó pontszámért, de még ha gyengén is teljesítesz, lehetetlen elbukni egy számot.

Az új "Crew Challange" mód várja azokat, akik szeretik a kihívásokat. Ennek a módnak a története, bár kicsit butácska, de sok szórakozást ígér. Mindegyik nehézségi fokozaton játszható, viszont akkor minden szám azon a fokon lesz. Egy éppen feltörekvő táncost játszol, aki a nagynevü táncosoknak igyekszik kiharcolni a tiszteletét azzal, hogy velük táncol. Ha elég csillagot elérsz, eltáncolhatod a táncosok számát amin - ha szintén elég csillagot szerzel - továbbmehetsz más táncosokhoz. Legvégül pedig le kell győznöd egy rejtélyes megalomániás táncost, ami, bár bután hangzik, de mire az ember odáig eljut, szinte már kötelességének érzi legyőzni a gonoszt. A "Crew Challange" mód hosszú ideig szórakoztatja az embert, miközben új kinézeteket szerzel táncosaidnak, vagy éppen új táncosokat.

Ha még több szórakozásra vágysz, hívd meg egy barátod, és táncoljatok együtt akár a "Crew Challange"-ben vagy normális tánc módban. Ha a versenyszellem elkapott titeket, kipróbálhatjátok a "Dance Battle" opciót ahol néha együtt táncoltok, néha csak egyikötök táncol a rivaldafényben, és néha egy minijátékban kell versenyeznetek, ahol bónusz pontokat szerezhetsz azzal, hogy elsőnek táncolsz el egy mozdulatot.

A játék 44 számon keresztűl visz végig minket, a régi számoktól kezdve az egészen újakig. Akinek ez se elég, az további 240 Microsoft pontért letölthet új számokat, vagy beimportálhatja a Dance central 1-ből meglévő számait 400 Microsoft pontért.

Minden egyes mód és nehézségi fokozat egy nagyszerű gyakorlatot rejt, melyek nem csak remekül vannak koreografálva de nagyon szórakoztatóak is. Az egyetlen kritika, ami érte a számokat az az hogy a többségük eléggé nőies. De ha problémád akad néhány mozdulattal, attól se kell megijedni, a "Break it Down" mód segíteni fog. Amellett, hogy megmutatja milyen mozdulatokkal vannak problémáid, ezeket ki tudod választani, és addig tanulhatod azokat, amíg el nem kopik a lábad. Ha túl gyors számodra a mozdulat, akkor lelasíthatod, és még könnyeben elsajátithatod őket.

A többjátékos módja miatt remek szórakozást ígér nagyobb csoportokban is. A grafikája csodás, és a táncosok stílusosak, bárki megtalálhatja kedvencét köztük. A mozdulatok túlnyomó része nem igényel többet némi odafigyelésnél miközben érdekesek, és szórakoztatóak maradnak. A véleményem erről a játékról az, hogy bárki aki Kinecttel rendelkezik otthon, muszáj megvennie.

Jó szórakozást!

Képek:


   
   
   
   
   

 

Nász Ádám


A bejegyzés trackback címe:

https://winmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr654936228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ti írtátok

Címkék

1020 (18) 1520 (12) 920 (40) akció (12) alkalmazás (200) android (12) apple (16) áruház (16) ativ (13) beharangozó (88) bemutató (47) bing (12) fejlesztés (33) felmérés (17) frissítés (32) google (17) határmesgyék (12) hírek (20) homebrew (14) htc (22) ismertető (16) játék (36) képgaléria (18) készülék (146) kiállítás (11) kiegészítő (11) lányok az ablakban (18) lumia (149) microsoft (302) microsoft news (44) napiapp (14) neowin (17) nokia (198) office (22) paul thurrott (30) pletyka (50) reklám (31) sajtóközlemény (56) samsung (36) skydrive (14) skype (10) store (14) surface (33) szavazás (13) szivárogtatás (14) tablet (52) telefon (93) teszt (51) the verge (47) tippek és trükkök (11) update (18) vélemény (25) videó (126) windows (116) windows 8 (146) windows 8.1 (43) windows phone (402) windows phone 8 (19) wmpoweruser (110) wp7 (69) wp7.8 (65) wp8 (319) wp8.1 (63) wpcentral (127) xbox (47) xbox live (17) xbox one (21) zdnet (17) Címkefelhő

Twitter

NapiApp

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása