Lányok az ablakban: Kelly Clarkson

Heti lányunk Kelly Clarkson énekesnő, akit 2008-ban a VH1 az új évezred 10 legszexibb nője közé választott, konkrétan nyolcadik lett a sorban, ami nem egy rossz helyezés világviszonylatban. Karrierje 2002-ben indult, amikor megnyerte az American Idol első évadát. A texasi szépség nem csak énekel, hanem gitáron is remekül játszik. Kezdetben nem szeretett volna énekes karriert befutni, eredeti álma az volt, hogy tengerbiológus legyen, de miután látta a Cápa című filmet, ez a vágya elillant. Elkezdett inkább énekelni az iskola kórusában, az eredményt pedig már ismerjük.

Accentize for WP 8.1

Nincs elég csempeszín? Itt a megoldás!

2014.04.18. 11:00 | pushalias3 komment

Címkék: alkalmazás windows phone wp8.1

Accentize for WP 8.1

Amióta a Wp 8.1-gyel megérkezett a háttérkép beállításának a lehetősége, többektől kaptam olyan reakciókat, hogy „jobban tették volna, ha inkább a csempeszínek számát növelték volna”. Nem csak én, hanem mások is azt válaszolták erre: csinálj magadnak egyszínű átteret, tedd be, és a probléma megoldva. A megoldás frappáns, ám ez idáig kicsit nehézkesen kivitelezhető volt. De csak eddig.

Április 22-én érkezhet a megváltás

Frissülni fog a Windows Phone 8.1 legdurvább orvtámadása az Xbox Music

2014.04.18. 09:00 | pushaliasSzólj hozzá!

Címkék: alkalmazás wp8.1 crapware sikítófrász

Április 22-én érkezhet a megváltás

Mint azt mai első cikkünkben már említettük, a Microsoftnál nagy eséllyel üzemel egy szupertitkos Felhasználó Felbosszantó Alosztály. Lassan egy hét használat után elmondható, hogy a Windows Phone felhasználók ellen elkövetett eddigi legsikeresebb orvtámadásuk a jól bevált Music + Video alkalmazás lecserélése volt azzal a minden képzeletet felülmúló hatékonysággal sikítófrászt okozni képes crapware-rel, amit Xbox Music néven szuszakoltak le a felhasználók torkán. Ám lassan feldereng a fény az alagút végén. Már csak az a kérdés, milyen messze is van az a vég, mert számomra már tegnap is túl késő volt.

Mégsem veszett el a Bing Vision

Egy ügyes megoldással beépíthető a kamerába kedvenc QR-kód olvasónk

2014.04.18. 08:00 | pushalias2 komment

Címkék: alkalmazás cortana wp8.1

Mégsem veszett el a Bing Vision

Természetesen a Windows Phone 8.1-gyel érkező legtöbb változással elégedettek lehetünk, lenyűgöző mennyiségű új funkciót és ráncfelvarrást zúdított a nyakunkba a Microsoft. Itt-ott azonban egy kicsit ingatjuk a fejünket, miért kellett jól bevált dolgokat kiirtani, vagy (mint esetünkben is történt) jó alaposan eldugni a felhasználók orra elől. Az egyik ilyen az eddigi Music + Video alkalmazás, aminek a visszahozatalán még dolgoznak, a másik elérhetőségét viszont máris megoldotta egy szorgos fejlesztő, ez a Bing Vision.

Idén is Veletech

Előadások, kiállítások, retró, modding

2014.04.17. 10:00 | WinMagazin4 komment

Címkék: kiállítás beharangozó veletech

Idén is Veletech

A Veletech a Mobilarena és a Prohardver közös rendezvénye, mely idén április 19-én nyitja meg kapuit az érdeklődők számára. Az egész napos (10:00-18:00) kiállításnak a Millenáris B épülete (Nagycsarnok) ad helyet, a programok pedig nem csak az okostelefonok és a hardverek elvakult rajongói, hanem jóformán bárki számára érdekesek lehetnek.

Rég várt funkciókkal bővült a WP 8.1 telefon alkalmazása

Hívástörténet, gyorshívás és más nyalánkságok

2014.04.17. 08:00 | pushalias4 komment

Címkék: windows phone wpcentral wp8.1

Rég várt funkciókkal bővült a WP 8.1 telefon alkalmazása

Ahogy az ember egyre többet használja a 8.1-es verziót, úgy találkozik egyre újabb funkciókkal. Ezek egy része szinte teljes csendben jelent meg, és nem egykönnyen észrevehető, pedig annak idején sok felhasználó adta volna értük akár a fél karját is, ennek megfelelően folyamatosan szerepeltek a kívánságlistán. Az egyik ilyen funkció a hívástörténet volt: telefonunk a hívás után egyszer kiírta, hogy az meddig tartott, aztán ezt soha nem tudtuk már visszacsalogatni. Jelentem, ez többé már nincs így.

Office Online a Chrome Web Store-ban is

A Microsoft ellentétes utat kezd bejárni, mint a Google

2014.04.16. 08:00 | pushalias2 komment

Címkék: microsoft google office chrome

Office Online a Chrome Web Store-ban is

A címben emlegetett Office Online, vagy fiatalkori nevén Office Web Apps válogatott ingyenes online alkalmazások gyűjteménye. A programcsomag elsődleges vetélytársa a Google Docs, ehhez képest a Word Online, a PowerPoint Online és a OneNote Online pár napja elérhető a Chrome Web Store-ban, és hamarosan érkezik az Excel Online is. Az Office Online programcsomag darabjaival ingyenesen lehet dokumentumokat létrehozni és szerkeszteni.

Új játékok a Max készítőitől és nagy tervek a Dance Centrallal

A PAX (Penny Arcade Expo) az Egyesült Államok és Ausztrália egyik legnagyobb gamer rendezvénysorozata. A hétvégén rendezték Bostoni állomását, a PAX East-et, melyen előadások, bemutatók és bejelentések sora hangzott el a legkisebb fejlesztőktől épp úgy, mint a legnagyobbaktól. Érdekes, hogy a három nagy konzolgyártó közül idén a két japán távolmaradással tüntetett, és ezt az űrt sajnos a redmondiak bejelentéseinek hiánya sem tudta orvosolni. Ennek ellenére van néhány érdekes részlet, nézzük őket!