Windows Magazin

Na, ki adott el több telefont az utolsó negyedévben, mint az Apple?

Mindenekelőtt tisztázzuk. Okoselefon eladásokból az Apple sokkal, de sokkal több pénzt szedett be, mint a Microsoft, persze leginkább azért, mert óriási haszonkulccsal dolgozik. Ám ha az összes előző negyedévben eladott mobiltelefont vesszük figyelembe, akkor bizony a Microsoft adott el több telefont, mint az Apple. Nem sokkal, de többet.

Az új Lumia 530 okostelefon kimagasló teljesítményt kínál fantasztikus áron

A Microsoft Devices Group ma bejelentette a Lumia 530 belépő szintű készüléket, amely bevezeti a felhasználókat a Windows Phone világába és páratlan okostelefon-élményt kínál a legújabb Microsoft és Lumia innovációkkal. A telefon várhatóan 2014 augusztusában lesz kapható adók és illetékek nélkül 85 eurós¹, becsült kiskereskedelmi áron.

Nem most jött az öthúszassal

Nehéz a tesztelő élete. Mindenféle izéket odaadnak neki, aztán gyeee, nyúzzad, és a végén írjál róla valami okosat úgy, hogy az úri közönség ne tépjen szerteszét, mert szidtad, vagy mert nem szidtad, vagy tulajdonképpen akármiért. Néha azonban egy kicsit jobb, mert olyat kapsz, amibe más is nehezen tud belekötni. Azt hiszem, most ez van.

Mi legyen a Start menüvel?

A múlt héten kedden jelent meg cikkünk arról, úgy tűnik a Start menü szépen vissza fog szivárogni a Windows egyelőre Threshold fedőnéven ismert verziójába. Ennek ürügyén indítottunk egy mini felmérést arról, olvasóink használják, vagy nem használják a Start menüt. Lássuk akkor, mi lett az eredmény.

Nokia Cyan frissítés figyelő

Körülbelül egy hete a Nokia frissítette a rendszerfrissítés követésére szolgáló oldalát, ami azért nem folyton up-to-date, de mégis jól szemlélteti, hogy merre is jár a Cyan. Na de mit tegyen, aki türelmetlen, de nem tudja folyton a gyártó oldalát frissítgetni? Erre mutatunk most egy alternatívát.

Samsung ATIV S

Tyű, egy picit lehet, hogy elkéstünk ezzel a teszttel, de szerettem volna, ha legalább egyszer, egy ilyen telefon lehet a kezeim közt hosszabb időre, és megnyúzhatom. Ígérem, olyan dolgokat fogunk látni, amit csak nagy ritkán láthatunk Windows Phone-tól. A készüléket a SpeedShop biztosította a rendelkezésünkre, amiért tényleg (de komolyan) nagyon sok köszönet jár nekik!

Jön a Zárképernyő alkalmazás – Update: fake lehet a videó!

A Zárképernyő alkalmazásokról először a Windows Phone 8.1 bemutatóján esett szó az áprilisi Builden, aztán Joe Belfiore a múlt héten pénteken Twitteren kiengedett magából egy klasszikus kaminszúnt, amint alább látható: „Zárképernyő app – bocs a hallgatásért. A próbaverzió (angol, 1GB+) már MAJDNEM megérkezett, talán még egy hét. Javítottunk pár hibát & kapott még egy funkciót”.

Berágtak a finn miniszterek

Virág elvtárs most minden bizonnyal ránézne fáradt, vizenyős szemével Pelikán elvtársra, és azt mondaná neki, hogy „az élet nem habostorta”, amivel persze bele is trafálna az igazságba. Mint arról már beszámoltunk, a Microsoft-Nokia biznisznek vannak kellemetlen utózöngéi. Most éppen két finn miniszter mondta el a magáét. Meg mások is. Az utózönge utózöngéi következnek.

Isten veled, Nokia X!

A jó öreg Microsoft már megint átesik egy generálozással egybekötött optikai tuningon. Tegnap bejelentették, hogy összesen 18.000 dolgozójukat teszik lapátra. A hír már önmagában is érdekes, ám a Windows Phone rajongókat minden bizonnyal sokkal inkább érdekli a többi kapcsolódó hír.

Hatalmas leépítések a Microsoftnál

Amikor hivatalosan is bejelentésre került a Nokia felvásárlása, valahol mind tudtuk, hogy az bizony nem csupa móka és kacagás, és nem csak pozitív hatása lesz ennek a jövőre nézve. A Nokia's Devices and Services megvétele után körülbelül 25 000 új dolgozó került a redmondi óriás felügyelete alá.

Ti írtátok

Címkék

1020 (18) 1520 (12) 920 (40) alkalmazás (174) apple (12) áruház (15) ativ (13) beharangozó (80) bemutató (46) bing (10) fejlesztés (28) felmérés (12) frissítés (17) google (17) homebrew (13) htc (18) ismertető (16) játék (28) képgaléria (18) készülék (130) kiállítás (11) lányok az ablakban (18) lumia (131) microsoft (243) microsoft news (42) napiapp (13) nokia (186) office (18) paul thurrott (28) pletyka (43) reklám (28) sajtóközlemény (43) samsung (36) skydrive (14) skype (10) store (13) surface (31) szavazás (13) tablet (48) telefon (80) teszt (43) the verge (46) tippek és trükkök (10) update (13) vélemény (19) videó (115) windows (97) windows 8 (145) windows 8.1 (40) windows phone (340) windows phone 8 (16) wmpoweruser (93) wp7 (68) wp7.8 (65) wp8 (294) wp8.1 (39) wpcentral (119) xbox (40) xbox one (15) zdnet (17) Címkefelhő

Twitter